RECENT PROJECT

Qi-health

Functie

Creative director

Responsibilities

UX/UI
Design
Styleguide
Development

Team

Ramon Winters, Designer
Robbin de bruijn, Engineer
CONTEXT OVER QI-HEALTH

Over Qi-health

Wat doet Qi-health

QI-health is een massage salon gelegen in het centrum van Delft. De eigenaar werkt drie dagen per week in haar massage salon. Het bedrijf biedt meerdere behandelingen aan ter verlichting van lichamelijke klachten.

Het probleem

De website van QI-health is onoverzichtelijk en mist een herkenbare stijl. Dit leidt ertoe dat potentiële nieuwe klanten afhaken en geen boeking maken via de website. Bovendien wordt er op de website niet duidelijk gecommuniceerd wat de activiteiten en waarden van QI-health zijn.

VOOR WIE GAAN WE DESIGNEN

Research

Doelgroep Identificeren

Het is van essentieel belang om de doelgroep te bepalen, zodat de website op de juiste doelgroep wordt afgestemd. Bij het maken van design keuzes wordt rekening gehouden met de persona als leidraad.

Ken je klanten

Door ons in te leven in de schoenen van de klant, kunnen we weloverwogen zakelijke beslissingen nemen.

Concurrentie analyseren

We bestuderen ook de directe concurrenten in de omgeving om te kunnen achterhalen wat zij goed doen en op welke manier we ons kunnen differentiëren.

Pros

- Veel verschillende behandelingen
- Groot team
- Meerdere locaties
- Opvallende winkel

Cons

- Onoverzichtelijke website
- Geen goede afbeeldingen

Pros

- Goede SEO
- Meerdere locaties
- Duidelijke website
- Sterk brand

Cons

- Onpersoonlijk
- Stock afbeeldingen
- Trage laad tijd

Design proces

Designen

Sitemap uitdenken

Voordat we beginnen met het ontwerpen van de website, zullen we bepalen welke content er op de site zal worden geplaatst en waar deze content komt te staan.

Wireframe Opbouwen

In de volgende stap zullen we de sitemap bevestigen door te bepalen hoe de content zal worden gepresenteerd en in welke volgorde deze op de pagina zal worden geplaatst. In deze fase zullen we nog geen ontwerp maken.

Design layout

Tijdens deze fase zullen we het ontwerp maken met de vraag in ons achterhoofd of de vormgeving overeenkomt met het doel dat we aan het begin hebben gesteld. Tevens zullen we ons afvragen hoe onze persona de website zal ervaren.

Website Realisatie

Tijdens deze fase zullen we de website bouwen met behulp van code. Omdat we gezamenlijk het ontwerp hebben goedgekeurd, hoeven we alleen nog maar het ontwerp na te maken.

CIJFERS LIEGEN NIET

Resultaten

Wat we goed deden

De communicatie met de klant verliep soepel. Bovendien heeft de website een hogere ranking dan verwacht en is deze duidelijker geworden voor de doelgroep.

Wat we anders zouden doen

We hebben meer tijd besteed aan de SEO van de website dan aanvankelijk gepland. Dit had kunnen worden voorkomen als we een andere aanpak hadden gehanteerd.

We hebben het aantal clicks op de website met 45% weten te verhogen, het aantal pageviews met 600% en het aantal unieke gebruikers is gestegen met 205%. Daarnaast hebben we de click-through rate met 45% weten te verhogen.

Ema van Stek

Bij het runnen van mijn massage en beauty salon komt veel meer bij kijken dan alleen mijn klantcontactn De hele marketing eromheen vind ik lastig vooral zichtbaar zijn en klanten werving omdat ik hier weinig verstand van heb hoe dit aan te pakken.Samen met Robbin en Ramon hebben we een plan gemaakt. Zij hebben de juiste kennis en weten goed in te spelen op mijn wensen. Door de prachtige website  en een marketing campagne heb ik binnen een paar maanden mijn klantenkringen aanzienlijk zien groeien. Hierin zit nog steeds een stijgende lijn.Ik heb vertrouwen dat mijn bedrijf nu op de goede manier wordt gepositioneerd en dat ik kan mijn doelen binnen een jaar kan verwezenlijken.

Laten we samen werken

Laten we samenwerken om een prachtige website te ontwerpen die jouw merk weerspiegelt en jouw doelgroep aanspreekt. Met mij expertise in webdesign kunnen we een website maken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en effectief. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen!

Contact informatie

Je kunt altijd een e-mail sturen. Overdag ben ik niet altijd telefonische bereikbaar.

Email: ramonwinters4@gmail.com
Phone: +31-0681269585

Volg mij op social media

© 2022 Design By Ramon Winters. All Rights Reserved.
© 2022 Design By Ramon Winters. All Rights Reserved.
Ik werk bij Bursty.nl